Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

TruckmateXL PRO DAB (S8500)

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
659,00 incl. BTW
TruckmateXL PRO DAB (S8500)

Product informatie

TruckmateXL PRO DAB (S8500)
Snooper TruckmateXL PRO S8500 (DB8500), is de het nieuwe top model en is ontworpen voor een nog betere ervaring van de Truckmate!


De S8500 is voorzien van een supersnelle processor en als enige in zijn soort uitgerust met een DAB ontvanger, deze maakt gebruik van een vrije zender op uw autoradio. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om de navigatie instructies via de autoradio luidsprekers te laten weergeven.


Het  Duitse magazine Fernfahrer heeft de Truckmate voor de 3 e achtereenvolgende keer uitgeroepen tot “ Beste koop ”.


De TruckmateXL PRO S8500 heeft een groot, 17,8 cm (7 inch) breedbeeld display (met aanraakbediening!), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groot en duidelijk weergegeven, zodat de instructies en waarschuwingen in één opslag worden gezien.


Op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en soort lading van uw truck of vrachtwagen combinatie berekent de Truckmate een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.


Hij waarschuwt voor scherpe bochten en voor eventuele sterke zijwind bij viaducten, ook zal de Truckmate indien mogelijk smalle dorpskernen ontwijken.


De Truckmate is niet geschikt voor convoi exceptionnel.


Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Truckmate voor lage bruggen.


De TruckmateXL PRO S8500 heeft de mogelijkheid om een camera aan te sluiten, ook is hij voorzien van een ingebouwde mp3/mp4 speler zodat u van uw favoriete muziek, films (video's) en foto's kunt genieten. Plus dat de TruckmateXL PRO S8500 voorzien is van een indrukwekkende DVB-T(gratis digitale televisie.) Het 17,8 cm (7 inch) LCD-Scherm biedt een kristalheldere kwaliteit, zodat u onderweg uw favoriete programma niet hoeft te missen.


Standaard word bluetooth-handsfreetechnologie meegeleverd, zodat u binnen de grenzen van de wet kunt blijven als u telefoneert. De “Truckmate” heeft gratis flitspaal detectie,TMC, deur-tot-deur navigatie met gesproken instructies bij elke afslag (plus weergave op het scherm) en is ook voorzien van multi-route-technologie, die het mogelijk maakt om 16 bestemmingen in 1 route in te geven!


TruckmateXL PRO S8500 bevat naast eerder genoemde features ook nog eens een database met duizenden nuttige plaatsen voor chauffeurs, zoals benzinestations en chaffeurscafés. Zoeken op coördinaten: Belangrijk voor onder andere nieuwbouw- en bosbouwtransport.

Bestel de TruckBug foutcodewisser RENAULT