Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

EGR uitschakelen Scania

299,00 excl. BTW
EGR uitschakelen Scania

Product informatie

Geeft uw Scania motorstoring (soms met vermogensverlies) met als oorzaak de EGR klep? U bent niet de enige, het is een bekend probleem bij elke motor met een EGR (Exhaust Gas Regeneration) systeem. 

EGR kleppen hebben last van de vervuiling die ontstaat doordat er roet en carterdamp door het inlaatspruitstuk gaat. Deze combinatie levert aankoeken van vuil op in het inlaatspruitstuk en met name op de EGR klep.
Als de EGR klep niet meer soepel kan bewegen door de roet aanslag, is dit vaak aanleiding voor het motormanagement om een fout code te genereren omdat de klep niet meer in de door het motormanagement gewenste stand kan komen. Ook storingen door defecten in de koeling van de EGR zijn een bekend fenomeen.

Het is al langer mogelijk om bij luxe wagens de EGR weg te programmeren, het is nu ook mogelijk voor uw Scania truck! Reparatie is niet nodig, wij passen de software aan en wissen de foutcodes. Het probleem is direct opgelost, ook bij XPI motoren!

Aanpassing bij u op locatie mogelijk. Neemt u contact op voor meer informatie! Prijs is ex BTW. Ook mogelijk voor Volvo!

Neem contact op voor vragen of een afspraak op 085-1300835

Dit product is alleen te bestellen door contact met ons op te nemen
via onderstaand telefoonnummer of email adres.

E info@truckgadgets.nl
T 0226-752493