Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Klantenservice - Betaalmethodes

Bij Truckgadgets.nl kunt u op de volgende manieren betalen:

Factuur ontvangen (alleen voor bedrijven)
Vul uw bedrijfsnaam en BTW nummer in en kies voor factuur als betaalmethode. Nogmaals, alleen voor Nederlandse en Belgische bedrijven met officieel BTW nummer!

Achteraf betalen met  Multifactor via factuur/ digitale acceptgiro (alleen particulieren)

Wilt u eerst uw bestelling ontvangen en later pas betalen? Dat kan! Kopen op rekening met Multifactor maakt dit mogelijk. Samen met uw bestelling ontvangt u een factuur in uw email, deze moet u vervolgens binnen 14 dagen betalen.

Houdt u er rekening mee dat bij achteraf betalen € 2,49 extra in rekening wordt gebracht. Bij deze manier van betalen is het niet mogelijk om een ander afleveradres dan het factuuradres aan te geven. Betalen met acceptgiro is alleen mogelijk voor bestellingen in Nederland. Het maximaal bestelbedrag is € 150,00. 

Betalen via iDEAL of Bancontact (MrCash)

Met iDEAL of Bancontact (België) kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij een van de onderstaande banken dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Betalen met PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u uw aankopen kunt betalen. Om met PayPal te kunnen betalen dient u wel een PayPal-rekening te hebben. U kunt eenvoudig lid worden van PayPal, ga voor meer informatie naar de site van PayPal: www.paypal.nl

Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo. Uw betaling wordt direct ontvangen.

Betalen met Credit Card

Met uw Master Card of Visa credit card kunt u veilig betalen in onze webshop. Met een van deze credit cards kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Betalen via bankoverschrijving (vooruitbetaling)

U boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling verzenden. Wij verzoeken u vriendelijk het totaalbedrag onder vermelding van uw factuurnummer over te schrijven naar onze bankrekening:

Begunstigde: Truckgadgets.nl te Broek op Langedijk

Bank: Rabobank
IBAN-nummer:NL48RABO0178903663
SWIFT-code: RABONL2U

Wanneer wij uw betaling na 3 dagen niet hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat u niet langer geïnteresseerd bent en zullen wij de bestelling annuleren.

Betalen vanuit het buitenland

Betalen vanuit het buitenland is mogelijk per bankoverschrijving. Gebruik voor buitenlandoverboekingen:

IBAN-nummer:NL48RABO0178903663
SWIFT-code: RABONL2U

Betalen onder rembours

De optie om te verzenden onder rembours hebben wij helaas weg moeten halen als betaalmethode. De reden hiervoor is dat er teveel bestellingen werden gedaan welke naar een vals adres gestuurd werden of werden geweigerd door de ontvanger. Onze koerier brengt ons hier dubbele verzendkosten voor in rekening aangezien het pakket weer retour afzender moet. Vandaar dat wij besloten hebben hiermee te stoppen. Onze excuses voor het ongemak.