Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Klantenservice - Levering / Betaling

Nederland:

Levering:

Bezorging van uw bestelling is op verschillende manieren mogelijk. U kunt kiezen voor verzending via UPS Pakketservice of voor het afhalen van uw bestelling bij ons in Broek op Langedijk. Grote bestellingen versturen wij per palletzending. Deze kosten zijn afhankelijk van de betaalwijze en het gewicht van de zending en de afmeting van de paketten.
Levering geschiedt standaard onder voorbehoud van voorraad binnen 1 werkdag na ontvangst van de order of de betaling, sommie producten hebben een levertijd van 2 werkdagen. De levertijd bedraagt in uitzonderingsgevallen maximaal 7 werkdagen.

Betaling:
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, namelijk via achteraf betalen, iDeal, Paypal, Bancontact, Master Card, Visa, vooruitbetaling of contant bij afhalen. Bij Paypal, Bancontact en creditcard moeten wij helaas een klein percentage aan transactiekosten bij het totaalbedrag optellen. Dit is niet voor ons maar moeten wij rechtstreeks afdragen aan de betaal provider. Zie hier voor alle info en uitleg over onze betaalmethodes.

België:

Levering:
Bezorging van uw bestelling geschiedt via UPS. Doorgaans gaan de pakketten overnight (vandaag besteld morgen in huis) naar België. Uiteraard is het in uitzonderlijke gevallen door overmacht bij UPS mogelijk dat dit langer duurt. Grote bestellingen versturen wij per palletzending. Deze kosten zijn afhankelijk van de betaalwijze en het gewicht van de zending en de afmeting van de paketten.
Levering geschiedt standaard, onder voorbehoud van voorraad, binnen 1 werkdag na ontvangst van de order of de betaling, somming producten hebben een levertijd van 2 werkdagen. De levertijd bedraagt in uitzonderingsgevallen maximaal 7 werkdagen.