Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Bus&Coach S8000

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
589,00 incl. BTW
Bus&Coach S8000

Product informatie

Bus&Coach S8000

De S8000 is gelijk aan de 8500 maar heeft echter geen DAB ontvanger.


Wederom als eerste komt Snooper uit met een nieuw navigatiesysteem, nu speciaal voor de Touringcar de Bus&Coach.


Tot nu toe moest de bus chauffeur kiezen voor een auto, truck of camper systeem, maar nu hebben wij een eigen systeem, de Bus&Coach, dat speciaal voor de Autobus / Touringcar is ontworpen.


Naast de beneden omschreven functies zijn daarbij de belangrijkste kenmerken:


- Bus specifieke routing
- Bus specifieke MySpeed functie
- Bus specifieke POIs-Ingebouwde TV Tuner
-Mogelijkheid om over te schakelen naar normaal autogebruik.


De XL PRO S8000, is de vervanger voor de bekroonde XL PRO S7000 en is nu uitgerust met een nog snellere processor voor een nog betere ervaring van de Bus&Coach!


Het  Duitse vakblad Fernfahrer heeft de Snooper voor de 3de achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot “Beste koop”.
Ook in Engeland is de Snooper meerdere malen als beste getest.


De Bus&Coach XL PRO S8000 heeft een groot, 17,8 cm (7 inch) breedbeeld display (met aanraakbediening), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groot en duidelijk weergegeven, zodat de instructies en waarschuwingen in één opslag worden gezien.


Op basis van hoogte, lengte, breedte en gewicht van de bus berekent de Bus&Coach een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.
Hij waarschuwt voor scherpe bochten en voor eventuele sterke zijwind bij viaducten, ook zal de Bus&Coach indien mogelijk smalle dorpskernen ontwijken.
Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Bus&Coach toch voor lage bruggen en andere beperkingen.


De Bus&Coach XL PRO S8000heeft de mogelijkheid om een camera aan te sluiten, ook is hij voorzien van een ingebouwde mp3/mp4 speler zodat u van uw favoriete muziek, films (video's) en foto's kunt genieten. Plus dat de Bus&Coach XL PRO S8000 voorzien is van een indrukwekkende DVB-T (gratis digitale televisie).
Het 17,8 cm (7 inch) LCD-Scherm biedt een kristalheldere kwaliteit, zodat u onderweg tijdens het wachten uw ontspanning heeft.


Standaard word bluetooth-handsfreetechnologie meegeleverd, zodat u binnen de grenzen van de wet kunt blijven als u telefoneert. De Bus&Coach heeft gratis flitspaal detectie (simpel zelf te instaleren met meegeleverde cd), TMC, deur-tot-deur navigatie met gesproken instructies bij elke afslag (plus weergave op het scherm) en is ook voorzien van multi-route-technologie. De Multi-route maakt het mogelijk om 16 adressen in te voeren. De Bus&Coach zal de ingevoerde bestemmingen zo economisch en tijdbesparend mogelijk instellen, waardoor ook het milieu wordt gespaard.


Bus&Coach XL PRO S8000 bevat naast eerder genoemde features ook nog eens een database met duizenden nuttige plaatsen voor chauffeurs, zoals benzinestations, bus parkeerplaatsen, restaurants enz. enz.


Zoeken op coördinaten.

Lijst van landen in de Here-kaart:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Zo is de Bus&Coach XL PRO nu voorzien van:
Verbeterde kaarten De nieuwste en verbeterde kaarten van Navteq.Rijbaan instructie (Lane guidance )
De speciale rijbaan assistent software geeft van te voren een duidelijk overzicht van de te volgen rijbaan.
Knooppunt overzicht (Junction view)
Afbeeldingen van belangrijke snelwegknooppunten worden van te voren duidelijk weergegeven om veiliger te kunnen navigeren.
Mijn snelheid ( My Speed )
De snelheidslimiet van nagenoeg elke weg in Europa wordt weergegeven.Men kan kiezen tussen snelheidslimieten voor auto’s, vrachtwagens of campers.
Ook is het mogelijk om een waarschuwingsalarm instellen voor als men ongemerkt de toegestane snelheid overschrijdt.
Navigeren op afslagnummer
Zoek en navigeer op afslagnummers op de snelweg in de verbeterde ‘zoek op kaart’ functie.
Uw route (Your route)
Creëer en sla een eigen routes op. Mogelijk om gebruik te maken van de kaart om de gewenste route uit te stippelen.
Nuttige plaatsen (POI’s) op de route
Zoek op nuttige plaatsen in de uitgebreide database langs de bereken de route.
Pas de grootte van de letters op de kaart aan
Mogelijkheid tot het vergroten van de letters van de straatnamen op het navigatiescherm om deze beter leesbaar te maken tijdens het navigeren.
Route klok (Route Timer)
De timer geeft aan hoe lang en hoeveel kilometer er is gereden en dat het verstandig is om pauze te nemen om even te rusten.