Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Bus&Coach S8500-DAB

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
659,00 incl. BTW
Bus&Coach S8500-DAB

Product informatie

Bus&Coach S8500-DAB

Snooper Bus&Coach XL PRO S8500 (DB8500), is de het nieuwe top model en is ontworpen voor een nog betere navigatie / rijervaring.


De S8500 is voorzien van een supersnelle processor en als enige in zijn soort uitgerust met een DAB ontvanger, deze maakt gebruik van een vrije zender op uw autoradio. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om de navigatie instructies via de autoradio luidsprekers te laten weergeven.


Wederom als eerste komt Snooper uit met een nieuw navigatiesysteem, nu speciaal voor de Touringcar de Bus&Coach.


De XL PRO S8500, is de vervanger voor de bekroonde XL PRO S7000 en is nu uitgerust met een snellere processor voor een nog betere ervaring van de Bus&Coach!


Het  Duitse vakblad Fernfahrer heeft de Snooper voor de 3de achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot “Beste koop”.
Ook in Engeland is de Snooper meerdere malen als beste getest.


Tot nu toe moest de buschauffeur kiezen voor een auto, truck of camper systeem, maar nu hebben zij een eigen systeem: Bus&Coach, speciaal voor de Autobus / Touringcar ontworpen.


Op basis van hoogte, lengte, breedte en gewicht van de bus berekent de Bus&Coach een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.


Naast de omschreven functies zijn daarbij de belangrijkste kenmerken:


- Bus specifieke routing
- Bus specifieke MySpeed functie
- Bus specifieke POIs-Ingebouwde TV Tuner
- Mogelijkheid om over te schakelen naar normaal autogebruik.


De Bus&Coach XL PRO S8500 heeft een groot, 17,8 cm (7 inch) breedbeeld display (met aanraakbediening), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groot en duidelijk weergegeven, zodat de instructies en waarschuwingen in één opslag worden gezien.


Hij waarschuwt voor scherpe bochten en voor eventuele sterke zijwind bij viaducten, ook zal de Bus&Coach indien mogelijk smalle dorpskernen ontwijken.


Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Bus&Coach toch voor lage bruggen en andere beperkingen.


De Bus&Coach XL PRO S8500 heeft de mogelijkheid om een camera aan te sluiten, ook is hij voorzien van een ingebouwde mp3/mp4 speler zodat u van uw favoriete muziek, films (video's) en foto's kunt genieten. Plus dat de Bus&Coach XL PRO S8500 voorzien is van een indrukwekkende DVB-T (gratis digitale televisie). Het 17,8 cm (7 inch) LCD-Scherm biedt een kristalheldere kwaliteit, zodat u onderweg tijdens het wachten uw ontspanning heeft.


Standaard word bluetooth-handsfreetechnologie meegeleverd, zodat u binnen de grenzen van de wet kunt blijven als u telefoneert. De Bus&Coach heeft gratis flitspaal detectie (simpel zelf te instaleren met meegeleverde cd), TMC, deur-tot-deur navigatie met gesproken instructies bij elke afslag (plus weergave op het scherm) en is ook voorzien van multi-route-technologie. De Multi-route maakt het mogelijk om 16 adressen in te voeren. De Bus&Coach zal de ingevoerde bestemmingen zo economisch en tijdbesparend mogelijk instellen, waardoor ook het milieu wordt gespaard.


Bus&Coach XL PRO S8500 bevat naast eerder genoemde features ook nog eens een database met duizenden nuttige plaatsen voor chauffeurs, zoals benzinestations, bus parkeerplaatsen, restaurants enz. enz.


Zoeken op coördinaten.


Bestel de Powerboxen alle merken