Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Roetfilter DPF problemen oplossen voor vele merken+modellen!

2.399,00 excl. BTW
Roetfilter DPF problemen oplossen voor vele merken+modellen!

Product informatie

Heeft u problemen met (bijvoorbeeld) het sootlevel(as niveau) in uw kraan, shovel, bulldozer, tractor etc. of andere problemen gerelateerd aan het roetfilter of adblue systeem? Het vervangen van een DPF op uw voertuig kan een zeer dure reparatie zijn van vele duizenden euro's. Wij hebben hier een permanente, betere oplossing voor!

Middels onze professionele apparatuur kunnen wij het roetfilter en bijbehorende storingen elimineren zodat uw voertuig niet meer in de noodloop gaat en u verzekerd bent van een hogere beschikbaarheid van het voertuig! Wij verwijderen softwarematig het roetfilter en stoppen de regeneratie. Geen regeneratie betekent ook een directe flinke brandstof besparing! Uw machine is na onze aanpassing permanent storingsvrij wat betreft het roetfilter. Het enige wat na de softwarematige aanpassing gedaan moet worden is het filterelement verwijderen.

Wij hebben oplossingen voor vele merken en motoren:
Volvo CE
Kubota
Cummins
Komatsu
CAT/Caterpillar
Liebherr
Perkins
FPT
Zetor
New Holland
CASE
Claas
Volvo Penta
Scania industrial

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave. Langskomen bij u op locatie is geen enkel probleem! Tel: +31(0)85-1300835

Bestel de Roetfilter DPF problemen oplossen voor vele merken+modellen!