Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
14,95 incl. BTW
Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren
Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren Neocube 3D puzzel met magneetballetjes div kleuren

Product informatie

Heb je wel eens tijd over onderweg en hou je van puzzelen? Of zoek je een origineel cadeau voor iemand die van puzzelen houdt? Nieuw in het assortiment en direct uit voorraad leverbaar! Maak kennis met de Neocubes.

Wat zijn Neocubes? (zie ook de video onderin)
De Neocubes bestaan uit 216 magnetische balletjes. Elk balletje apart is magnetisch en kunnen los van elkaar bewegen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met de balletjes allerlei soorten figuren te maken.

Een originele Neocube is gemaakt van de zeer sterke magneetsoort neodymium, vandaar ook de naam Neocube. Omdat de balletjes zo sterk zijn blijven ze altijd bij elkaar. Het is echter niet altijd even simpel om een figuurtje maken. De balletjes zijn rond en hebben een noord en zuidpool. Hierdoor moet je de balletjes op de goede manier op elkaar afstemmen, zodat ze precies zoals jij wil aan elkaar vast zullen klikken.

Magneetsterkte
De balletjes zijn 5000 Gauss dit is precies de juiste sterkte zodat je optimaal de figuren kunt maken die je wil. 

Coating
Natuurlijk is ook de coating van de magneetballetjes erg belangrijk. Ook hier zit veel variatie in. Zo zijn er Neocubes die één enkele laag nikkel hebben en de betere neocubes die een Nikkel-Koper-Nikkel laag hebben. Dit laatste houdt de kleur veel langer vast van de Neocube waardoor bij veel gebruik de kleur niet snel zal vervagen.

Accessoires
Wij hebben ook accessoires voor bij je Neocubes, splitkaarten om de balletjes makkelijk te scheiden en een magnetische bouwmat om snel en makkelijk te kunnen bouwen zonder dat de balletjes wegrollen. Klik hier voor de splitkaart en hier voor de bouwmat. Wil je de Neocube cadeau doen? Kijk dan hier voor de ideale cadeauverpakking!

Kies je kleur bij je bestelling! Verkrijgbaar in de kleuren: Chroom, nikkel, zilver, zwart, blauw, paars, goud, turquoise, rood, groen en oranje.

De maat van elk balletje is 5 mm. De foto's links zijn voorbeelden van wat er mogelijk is.
De adviesleeftijd is voor 14 jaar en ouder.

LET OP. Officieel zijn deze balletjes niet toegestaan volgens de nederlandse wetgeving in verband met inslikkingsgevaar.
Echter zijn ze wel toegestaan voor volwassenen/personen waarbij het inslikkingsgevaar niet van toepassing is.