Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

VenturaXL PRO DAB (S8500

659,00 incl. BTW
VenturaXL PRO DAB (S8500

Product informatie

VenturaXL PRO DAB (S8500)
De VenturaXL  PRO S8500 (DB8500), is de het nieuwe top model en  is ontworpen voor een nog betere ervaring van de Ventura.


De Ventura is een speciaal ontwikkeld navigatie systeem voor de caravan en camper.


In de Ventura zijn de databases opgenomen van ACSI, Reisemobil's Bordatlas en Camper Stop van Facile-en-Routemet meer dan 20.000 camperplaatsen en campings in 31 landen.


Door de speciaal ontwikkelde zoekmachine van de Ventura is het nu zelfs mogelijk om te zoeken naar camping of kampeerplaats met speciale voorzieningen, denkend aan bijvoorbeeld: zwembad, douche, warm water, wastafels,droogtrommels,wasmachine's, discotheek, fitnessruimte, miniclub, biljart, sauna, zonnebank, televisie, speelautomaten, restaurants, speeltuin, minigolf, visgelegenheid etc etc! De Camping of Camperplaats wordt na de keuze vaak getoond met een bijbehorende foto!
Nadat de gewenste camping of camperplaats is gekozen, zal de Ventura u hier zonder problemen naar toe brengen!De S8500 is voorzien van een supersnelle processor en als enige in zijn soort uitgerust met een DAB ontvanger, deze maakt gebruik van een vrije zender op uw autoradio. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om de navigatie instructies via de autoradio luidsprekers te laten weergeven.


Het  Duitse magazine Fernfahrer heeft de Truckmate voor de 3 e achtereenvolgende keer uitgeroepen tot “Beste koop”. De Ventura maakt gebruik van dezelfde Navteq kaart.


De VenturaXL PRO S8500 heeft een groot, 17,8 cm (7 inch) breedbeeld display (met aanraakbediening!), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groot en duidelijk weergegeven, zodat de instructies en waarschuwingen in één opslag worden gezien.


Op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht van uw Camper of Caravan combinatie berekent de Ventura een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.


Hij waarschuwt voor scherpe bochten en voor eventuele sterke zijwind bij viaducten, ook zal de Ventura indien mogelijk smalle dorpskernen ontwijken.


Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Ventura voor lage bruggen.


De VenturaXL PRO S8500 heeft de mogelijkheid om een camera aan te sluiten, ook is hij voorzien van een ingebouwde mp3/mp4 speler zodat u van uw favoriete muziek, films (video's) en foto's kunt genieten. Plus dat de VenturaXL PRO S8500 voorzien is van een indrukwekkende DVB-T (gratis digitale televisie.) Het 17,8 cm (7 inch) LCD-Scherm biedt een kristalheldere kwaliteit, zodat u onderweg of buiten uw favoriete programma niet hoeft te missen.


Standaard word bluetooth-handsfreetechnologie meegeleverd, zodat u binnen de grenzen van de wet kunt blijven als u telefoneert. De Ventura heeft gratis flitspaal detectie,TMC, deur-tot-deurnavigatie met gesproken instructies bij elke afslag (plus weergave op het scherm) en is ook voorzien van multi-route-technologie. De multi-route maakt het mogelijk om 16 adressen in te voeren. De Ventura zal de ingevoerde bestemmingen zo economisch en tijdbesparend mogelijk instellen, waardoor ook het milieu wordt gespaard.


Naast navigeren op plaats en postcode kunt u nu ook navigeren op coördinaten!

Bestel de VenturaXL PRO DAB (S8500

Bestel de S2700 TruckmatePRO & Mobil Carkit

Bestel de Update) SD kaart / Mini kaart Ventura