Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Bus&Coach S6800

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
509,00 incl. BTW
Bus&Coach S6800

Product informatie

Wederom als eerste komt Snooper uit met een nieuw navigatiesysteem, nu speciaal voor de Touringcar de Bus&Coach.

Tot nu toe moest de bus chauffeur kiezen voor een auto, truck of camper systeem, maar nu hebben wij eigen een systeem, dat speciaal voor de Bus is ontworpen.


Naast de beneden omschreven functies zijn daarbij de belangrijkste kenmerken:-Bus specifieke routing

-Bus specifieke MySpeed functie

-Bus specifieke POIsOp basis van hoogte, lengte, breedte en gewicht van uw bus berekent de Bus&Coach navigatiesysteem een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.


Bus&Coach XL PRO S6800 heeft een groot, 17,8 cm (7 inch) breedbeelddisplay (met aanraakbediening!), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft.


NIEUW als optie: Bandenspanning controle via display!! Klik HIER voor meer informatie.


De Bus&Coach XL PRO S6800 heeft de mogelijkheid om een (achteruitrij)camera aan te sluiten. Ook is de Bus&Coach XL Pro S6800 voorzien van een ingebouwde mp3/mp4 speler zodat u van uw favoriete muziek, films (video's) en foto's kunt genieten.


Standaard word ook bluetooth-handsfree technologie meegeleverd, zodat u binnen de grenzen van de wet kunt blijven als u telefoneert. Bovendien heeft de Bus&Coach XL PRO S6800 gratis flitspaal detectie (zelf te installeren met meegeleverde cd). Deur-tot-deurnavigatie met duidelijk gesproken instructies bij elke afslag (plus weergave op het scherm). Ook is de Bus&Coach XL PRO S6800 voorzien van Multi-route-technologie, die het mogelijk maakt om 16 bestemmingen in 1 route in te geven!


Bus&Coach XL PRO S6800 bevat naast eerder genoemde features ook nog eens een database met duizenden nuttige plaatsen voor chauffeurs, zoals benzinestations en chauffeurscafés. Zoeken op coördinaten.


Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Bus&Coach XL PRO alsnog voor lage bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen, scherpe bochten en routes waar de bus niet mag komen! De aanwijzingen worden groot en duidelijk weergegeven, zodat de waarschuwingen voor lage bruggen en smalle wegen op de Bus&Coach XL PRO S6800 in één opslag worden gezien.

EXTRA'S

Rijbaan instructie (Lane guidance )
De speciale rijbaan assistent software geeft van te voren een duidelijk overzicht van de te volgen rijbaan.
Knooppunt overzicht (Junction view)
Afbeeldingen van belangrijke snelwegknooppunten worden van te voren duidelijk weergegeven om veiliger te kunnen navigeren.
Mijn snelheid ( My Speed )
De snelheidslimiet van nagenoeg elke weg in Europa wordt weergegeven.Men kan kiezen tussen snelheidslimieten voor auto’s, vrachtwagens of campers.
Ook is het mogelijk om een waarschuwingsalarm instellen voor als men ongemerkt de toegestane snelheid overschrijdt.
Navigeren op afslagnummer
Zoek en navigeer op afslagnummers op de snelweg in de verbeterde ‘zoek op kaart’ functie.
Uw route (Your route)
Creëer en sla een eigen routes op. Mogelijk om gebruik te maken van de kaart om de gewenste route uit te stippelen.
Nuttige plaatsen (POI’s) op de route
Zoek op nuttige plaatsen in de uitgebreide database langs de bereken de route.
Pas de grootte van de letters op de kaart aan
Mogelijkheid tot het vergroten van de letters van de straatnamen op het navigatiescherm om deze beter leesbaar te maken tijdens het navigeren.
Route klok (Route Timer)
De timer geeft aan hoe lang en hoeveel kilometer er is gereden en dat het verstandig is om pauze te nemen om even te rusten.

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Bestel de Tachograaf programmer CD400+ digitaal & analoog