Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Tuning IVECO

699,00 excl. BTW
Tuning IVECO

Product informatie

Wilt u graag brandstof besparen? Mist u wel eens trekkracht bij uw vrachtwagen? Of beide? Wij hebben hier een oplossing voor! Wij doen alle merken en modellen, sommige collega's hebben moeite met bijv. Volvo's of Scania met XPI motor. Wij niet! Elk merk is mogelijk tegen een eerlijke prijs.

Wij hebben niet zoals veel "tuners" in Nederland een powerbox welke u kunt monteren op de auto maar verre van optimaal is. Wij lezen de software uit en passen deze aan zoals u dit wenst. In principe kunnen we het maximale koppel op elk gewenst toerental leggen. Meestal ligt dit rond de 1200 RPM maar als u dit graag bij bijv. 1100 of 1300 toeren wilt hebben is dit zeker mogelijk. U krijgt bij ons geen testbankuitdraai, de reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat een testbankuitdraai een momentopname is. Een onbelaste momentopname. Wij willen graag dat u de auto in de praktijk test! U weet het beste hoe de auto aanvoelde voor onze software aanpassing en zult daarom zeer zeker een positief verschil merken. Mocht u niet tevreden zijn dan passen we de software kosteloos voor u aan tot u tevreden bent. Mocht u uiteindelijk helemaal niet tevreden zijn dan hebben we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Gelukkig hebben we nog niemand zijn geld terug hoeven betalen!

Hoeveel zuiniger wordt mijn auto?
Deze vraag is altijd lastig te beantwoorden. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:
  • Uw rijstijl
  • Waar u rijdt
  • Het treingewicht
  • Het merk, type en motorinhoud
  • Hoeveel koppel u erbij wilt hebben
Indien u graag brandstof wilt besparen dan kunnen wij u daar zeker bij helpen. De tuning die wij uitvoeren geeft uw auto extra vermogen, hierdoor hoeft uw auto minder hard te werken om hetzelfde doel te bereiken. Uw gaspedaal hoeft minder ver ingetrapt te worden wat resulteert in een lager brandstofverbruik. Indien u gaat voor maximale brandstof besparing kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u hierin adviseren wat het beste is voor uw auto en portemonee. Besparingen van 15% zijn geen uitzondering!

Hoeveel PK krijgt mijn auto erbij?
Vermogen (PK) is, simpel gezegd, een rekensom. Laat u dus niet verleiden door uitspraken van collega tuners over veel vermogen! Vermogen is relatief, hier is namelijk een vaste rekensom voor:

vermogen = koppel * (toerental/7121)

Het getal 7121 is in dit geval een vast gegeven omdat in een grafiek het koppel en het vermogen elkaar daar uiteindelijk zullen kruizen. Om een lang verhaal kort te maken; een vrachtwagen motor kan relatief eenvoudig meer dan 1000 PK krijgen als het koppel maar bij een zo hoog mogelijk toerental gelegd wordt. Dit is uiteraard niet gunstig voor het brandstof verbruik en dus compleet overbodig. Wij praten liever over trekkracht, hier gaat het tenslotte bij een dieselmotor om. We zouden hier graag een grafiek plaatsen zoals u bij veel andere tuners ziet met het vermogen en Nm. Dit doet we niet omdat u zelf kunt bepalen bij ons hoeveel Nm u extra wilt hebben. U krijgt dus een compleet op maat gemaakte auto! Sommige mensen zijn tevreden met 150 Nm extra koppel maar in veel gevallen is nog veel meer mogelijk. Wij kunnen een Volvo FH400 bijvoorbeeld eenvoudig van 2000 Nm standaard, omhoogbrengen naar 2800 Nm oftewel een vermogenswinst van 40%. In dit geval is zijn de motor en versnellingsbak exact gelijk aan die van een FH520 dus deze grote toename is zonder risico. Uiteraard willen we uw wel auto binnen een bepaalde veiligheidsmarge houden. Neem daarom contact op met ons als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Dit product is alleen te bestellen door contact met ons op te nemen
via onderstaand telefoonnummer of email adres.

E info@truckgadgets.nl
T 0226-752493