Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Tuning Claas

699,00 excl. BTW
Tuning Claas

Product informatie

Wilt u graag brandstof besparen? Mist u wel eens trekkracht bij uw tractor? Of beide? Wij kunnen u naast de vrachtwagens ook helpen bij (landbouw) tractoren! Wij doen alle merken en modellen, sommige collega's hebben moeite met bijv. Fendt of John Deere. Wij niet! Elk merk is mogelijk tegen een eerlijke prijs.

Wij hebben niet zoals veel "tuners" in Nederland een powerbox welke u kunt monteren op de trekker maar verre van optimaal is. Wij lezen de software uit en passen deze aan zoals u dit wenst. In principe kunnen we het maximale koppel op elk gewenst toerental leggen. Meestal ligt dit rond de 1200 RPM maar als u dit graag bij bijv. 1100 of 1300 toeren wilt hebben is dit zeker mogelijk. U krijgt bij ons geen testbankuitdraai, de reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat een testbankuitdraai een momentopname is. Een onbelaste momentopname. Wij willen graag dat u de trekker in de praktijk test! U weet het beste hoe de trekker voelde voor onze software aanpassing en zult daarom zeer zeker een positief verschil merken. Mocht u niet tevreden zijn dan passen we de software kosteloos voor u aan tot u tevreden bent. Mocht u uiteindelijk helemaal niet tevreden zijn dan hebben we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Gelukkig hebben we nog niemand zijn geld terug hoeven betalen!

Hoeveel zuiniger wordt mijn tractor?
Deze vraag is altijd lastig te beantwoorden. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:
  • Uw rijstijl
  • Waar u rijdt
  • Het treingewicht
  • Het merk, type en motorinhoud
  • Hoeveel koppel u erbij wilt hebben
Indien u graag brandstof wilt besparen dan kunnen wij u daar zeker bij helpen. De tuning die wij uitvoeren geeft uw trekker extra vermogen, hierdoor hoeft uw motor minder hard te werken om hetzelfde doel te bereiken. Uw gaspedaal hoeft minder ver ingetrapt te worden wat resulteert in een lager brandstofverbruik. Indien u gaat voor maximale brandstof besparing kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u hierin adviseren wat het beste is voor uw trekker en portemonee. Besparingen van 15% zijn geen uitzondering!

Hoeveel PK krijgt mijn trekker erbij?
Vermogen (PK) is, simpel gezegd, een rekensom. Laat u dus niet verleiden door uitspraken van collega tuners over veel vermogen! Vermogen is relatief, hier is namelijk een vaste rekensom voor:

vermogen = koppel * (toerental/7121)

Het getal 7121 is in dit geval een vast gegeven omdat in een grafiek het koppel en het vermogen elkaar daar uiteindelijk zullen kruizen. Om een lang verhaal kort te maken; een tractor motor kan relatief eenvoudig meer dan 700 PK krijgen als het koppel maar bij een zo hoog mogelijk toerental gelegd wordt. Dit is uiteraard niet gunstig voor het brandstof verbruik en dus compleet overbodig. Wij praten liever over trekkracht, hier gaat het tenslotte bij een dieselmotor om. We zouden hier graag een grafiek plaatsen zoals u bij veel andere tuners ziet met het vermogen en Nm. Dit doet we niet omdat u zelf kunt bepalen bij ons hoeveel Nm u extra wilt hebben. U krijgt dus een compleet op maat gemaakte trekker! Neem daarom contact op met ons als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Dit product is alleen te bestellen door contact met ons op te nemen
via onderstaand telefoonnummer of email adres.

E info@truckgadgets.nl
T 0226-752493
Bestel de Autocom CDP+ voor trucks & trailers