Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

XTOOL PS2 diagnose apparaat voor de vrachtwagen

1.599,00 excl. BTW
XTOOL PS2 diagnose apparaat voor de vrachtwagen
XTOOL PS2 diagnose apparaat voor de vrachtwagen

Product informatie

De X-Tool PS2 heavy duty truck, een professioneel universeel draagbaar diagnosesysteem. Geschikt voor alle vrachtwagenmerken en is dan ook essentieel voor het opsporen van het kleinste probleem tot grote reparaties aan het voertuig. 100% origineel (dus geen imitatie) met 1 jaar gratis online-update via de website van Xtool.

De trucks van vandaag de dag zijn uitgerust met gecompliceerde systemen, netwerken en elektronische structuren. Mede hierdoor is het een hele uitdaging voor de werkplaatsen om een accurate diagnose te stellen. Een professioneel diagnosesysteem is dan ook essentieel voor het opsporen van het kleinste probleem tot grote reparaties aan het voertuig. De dealernetwerken hebben specifieke diagnosetesters van de fabrikant ter beschikking. Een universele werkplaats heeft een Multi brand diagnose tester nodig om een vaste range van merken en modellen te kunnen bedienen. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen gebruikt de XTOOL PS2 de originele de gegevens van de truck- en trailerfabrikanten voor verdere ontwikkeling van de eigen database gegevens. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden van dit systeem is de werking uiterst eenvoudig. U hoeft geen computer deskundige te zijn om met de PS2 te werken. Omdat de XTOOL PS2 ieder voertuig op dezelfde manier benaderd volgt u gewoon de stappen uit het menu op uw scherm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij diverse merken een automatische scan uit te voeren (ISS) waardoor u direct ziet welke stuurapparaten bij het desbetreffende voertuig aanwezig zijn. Ook kunt u direct de resultaten uitprinten met de ingebouwde printer.

Mogelijkheden XTOOL PS2 :
*Zeer uitgebreide voertuigdekking voor nagenoeg alle truck- en trailerfabrikanten
*Meer dan alleen maar het lezen en wissen van foutcodes, de XTOOL PS2  maakt contact met alle controle modules; chassis, body en communicatie systemen Codering, Component Activatie, Live Data, Service reset en nog veel meer *Geheugenfuncties (playback) van voertuigen voor eenvoudige en snellere diagnose van de gecontroleerde voertuigen *Geeft live data in tekst, grafiek en analoog voor eenvoudig onderzoek van gegevens en analyse
*Records en playbacks live data voor het lokaliseren van problemen van sensoren en componenten
*Innovatieve grafiek voor eenvoudige en snelle detectie van intermitterende problemen
*Snel test - scant het hele voertuig met een druk op de knop
*Voertuigondersteuning: Astra, Cummins, DAF, Fuso, Hyundai, Isuzu, Iveco, Mack, MAN, Mercedes Benz, Nissan, Renault, Scania en Volvo. 

Wat krijgt u?
*XTOOL PS2  fullcolour Touchscreen diagnosesysteem
*Alle verloopkabels en accessoires ook voor de oudere modellen
*Uitgebreide handleiding
*Ingebouwde printer
*Stevig opbergkoffer
*1 Jaar volledige fabrieksgarantie bij Xtool
*Taal: Engels
*Prijs is ex BTW.

Bestel de XTOOL PS2 diagnose apparaat voor de vrachtwagen