Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Autocom CDP+ voor trucks & trailers

2.749,00 excl. BTW
Autocom CDP+ voor trucks & trailers

Product informatie


Al jarenlang een van de marktleiders op het gebied van betaalbare universele diagnose. Vele malen goedkoper dan de Texa en kan hetzelfde...en meer!

Diagnosesysteem
Een op PC en laptop gebaseerd systeem voor diepgaande diagnose op EOBD, OBD en OBDll niveau.

Voertuigen
Dit systeem stelt diagnose aan meer dan 30 merken lichte bedrijfsvoertuigen, bussen, trucks & trailers.

Truck en luxewagen merken:
Chevrolet, Citoën, Dacia, DAF, Evobus Chassis, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, Iveco, Iveco trucks, Kia, MAN, MAN Bus Chassis, Mazda, Mercedes, Mercedes Trucks, Mitsubishi, Nissan, Opel/ Vauxhall, Peugeot, Renault, Renault trucks, Scania, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo Bus Chassis, Volvo trucks, Haldex trailers, Knorr trailers, Wabco trailers.

Functie's
 • Lezen & wissen van foutcodes
 • Live data bekijken in real time
 • Basis afstelling van ECU's
 • Componenten activeren
 • Service interval resetten
 • Immobilizer programmeren
 • ISS (automatische scan uitvoeren)
 • Uitlezen van functies zoals: Airbags, ABS, ESP, airco, automatische transmissie en startblokkering.
 • Flightrecoder voor het opnemen van (E)OBD gerelateerde functies, ideaal voor vergelijk en het oplossen van sporadische storingen
   
Onderscheidend
Ondanks de uitgebreidheid van dit systeem is de werking uiterst eenvoudig. U hoeft geen computer deskundige te zijn om met de CDP te werken. Omdat de CDP ieder voertuig op dezelfde manier benaderd volgt u gewoon de stappen uit het menu op uw scherm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij diverse merken een automatische scan uit te voeren (ISS) waardoor u direct ziet welke stuurapparaten in het desbetreffende voertuig aanwezig zijn. Tenslotte; de CDP trucks is gemakkelijk uit te breiden met software voor personen auto's.

Werking
U sluit de VCI (Voertuig Communicatie Interface) aan op uw PC en u installeert de software van de meegeleverde DVD. Uw systeem is direct klaar voor gebruik. Sluit de CDP aan op het voertuig en volg het stappenplan op uw scherm. U geeft aan welk merk, type, bouwjaar, motorcode, enz.. het voertuig betreft. Vervolgens kunt u aangeven welke onderdelen u wilt uitlezen of u kiest voor ISS en leest meteen het hele voertuig uit. (Beschikbaar bij vele modellen)

Accessoires
De CDP trucks wordt geleverd in een solide koffer met een software-DVD en een verkorte handleiding. De CDP is standaard uitgerust met een 16-polige aansluiting. Verloopkabels en/of connectoren voor oudere modellen of voor speciale aansluitingen zijn optioneel verkrijgbaar.

Licentie / Updates
Bij aanschaf van uw CDP is een jaarlicentie/ abonnement het eerste jaar inclusief. U ontvangt automatisch 3x per jaar een update DVD. Wanneer deze update DVD is geïnstalleerd beschikt u direct weer over de laatste software. Ruim voor het verstrijken van uw abonnement krijgt u een melding dat uw abonnement gaat verlopen, u heeft dan de mogelijkheid om dit abonnement weer met een jaar te verlengen. Een abonnement is bij de Autocom CDP overigens geen verplichting maar indien u een geldig abonnement heeft krijgt u wel levenslange garantie op uw apparaat. Indien u toch besluit langer te wachten met het activeren van een nieuw abonnement dan betaald u een "Catch up fee" voor de gemiste periode.

Garantiebepalingen
1 jaar garantie op de CDP vanaf afleverdatum. Bij voortzetting van het jaarlijkse abonnement heeft u levenslange garantie.

Dit betreft geen Chinese kopie maar een originele uit Zweden afkomstige Autocom CDP+. Software voor luxewagens verkrijgbaar tegen meerprijs.

Bestel de Autocom CDP+ voor trucks & trailers

Bestel de ABS/EBS spiraal kabel 5 pins