Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

White Diamond metal polish

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
25,9523,95 incl. BTW
White Diamond metal polish

Product informatie

Wie kent het niet? Het zeer bekende en alom geprezen White Diamond metal polish en sealant is een puur niet-schurend product dat elk type metaal reinigt, laat glanzen en beschermt!

Dit product is voor velen hobbyisten en professionals favoriet voor het poetsen van trucks, motoren, auto’s maar het kan ook huishoudelijk gebruikt worden. White Diamond Metals Polish is een geconcentreerd sneldrogende vloeistof om handmatig en machinaal verschillende soorten metalen oppervlakken te bewerken zoals:

-       Aluminium
-       Koper
-       Chroom
-       Zilver
-       Brons
-       Goud
-       Roestvrije stalen
-       Verkleurde koplampen

Het verwijdert snel en effectief oxidatie, verkleuring en roet zonder ammoniak of zuren. Het is niet nodig het oppervlak eerst te reinigen waardoor dit handig is om verkleurde koplampen in hun helderheid te herstellen.

In tegenstelling tot andere metaal poets producten, zal deze een niet-vette beschermende wax laag aanbrengen om de glans te beschermen. Bij boten verwijdert het de vergeling en zelfs de schuimlijn. Het oppervlak wordt moeiteloos in zijn oorspronkelijke glans hersteld.

Het is eenvoudig te gebruiken en de schitterende resultaten maakt dat White Diamond Metals Polish het beste poets/glans product op de markt is.
Andere klanten kochten ook