Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Gloryder 9 kleuren

Dit product kan tijdelijk niet besteld worden
299,00 incl. BTW
Gloryder 9 kleuren
Gloryder 9 kleuren Gloryder 9 kleuren

Product informatie

De tuningshit uit Amerika! Maak je auto super uniek met onze super simpel te monteren lichtgevende "centre caps". Draden aanleggen is niet nodig, ze voorzien in hun eigen stroom! Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, namelijk versie A met 1 vaste kleur (prijs €249) of versie B met een afstandsbediening voorzien van 9 verschillende kleuren. Klik hier voor versie A.

Maak je auto mooier, opvallender én veiliger met onze lichtgevende topkwaliteit wieldoppen. Van elk merk kunnen we een logo leveren zoals het BMW logo te zien op foto 1. Een eigen logo is ook mogelijk voor €129 extra. Het logo zelf is verlicht en schijnt daarnaast rondom op je velg zodat de hele velg verlicht is. Topkwaliteit aluminium materiaal.

In of uitschakelen is niet nodig. In het donker gaan ze automatisch aan als je gaat rijden en overdag schakelen ze weer uit. Geschikt voor bijna alle velgen (ook Spyder velgen), de centre caps zijn verstelbaar en dus universeel toepasbaar. De enige velgen waar ze zeker NIET geschikt voor zijn, zijn de velgen zoals op foto 2 waar de wielbouten achter een grote afdekkap zitten.

Zie dit filmpje om te zien hoe het eruit ziet: