Snelle levering
Betrouwbare service
Producten van hoge kwaliteit
Ruim assortiment
Uw bestelling snel en betrouwbaar verzonden via UPS!

Vrachtwagen reclame

995,00 excl. BTW
Vrachtwagen reclame
Vrachtwagen reclame

Product informatie


Reclame maken op of langs de Nederlandse snelwegen? Met ca.100.000 km per jaar komen onze trailers zeer veel potentiële kopers tegen. Dit adverteren kan zeer duur zijn en dus onbereikbaar voor kleinere webshops. Wij bieden nu de gelegenheid om dit te doen tegen een zeer aantrekkelijke prijs! 

De reclame komt te staan op zogeheten zeilenwagens, beter bekend als Tautliner trailers. Wij werken samen met gerennomeerde transportbedrijven welke garant staan voor kwaliteit op de weg en dus ook voor uw visitekaartje! De trailers worden goed onderhouden en gewassen zodat uw naam altijd prima schoon en zichtbaar is.

Wat kost het?
De opstartkosten zijn eenmalig €1750 ex BTW om de zeilen te ontwerpen en te produceren. Daarnaast rijdt de wagen tot februari "gratis" voor deze prijs. Vanaf februari betaalt u jaarlijks €995 ex BTW per jaar om de trailer te laten rijden. Met andere woorden, 100.000 km adverteren voor slechts €0,01 per km! De zeilen gaan ongeveer 5 jaar mee. U kunt dus 5 jaar reclame maken voor deze prijs. Daarna moeten de zeilen opnieuw geproduceerd worden tegen bovenstaand tarief.

Wat komt er op de trailer te staan?
U kunt 100% zelf bepalen in overleg met onze zeilenmaker wat er op de trailer moet komen te staan. U levert informatie en evt. foto's aan, vervolgens krijgt u een ontwerp te zien van de zeilenmaker. Als u niet akkoord gaat wordt het aangepast totdat u tevreden bent. Zie als voorbeeld de foto rechts met ons eigen ontwerp voor onze eigen trailer.

Heeft u vragen over ons concept of wilt u direct adverteren? Neem dan direct contact met ons op!

Bent u transporteur en bent u geïnteresseerd om uw trailer(s) betaald ter beschikking te stellen? Neem ook dan contact met ons op!

Dit product is alleen te bestellen door contact met ons op te nemen
via onderstaand telefoonnummer of email adres.

E info@truckgadgets.nl
T 0226-752493
Bestel de Luchthoorn 3 Tone 12/24V

Bestel de Slaapzak mummie in diverse kleuren